Назив: | Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia |
Аутори: | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Kartalović, Brankica ; Ikonić, Predrag ; Ćućević, Nedim; Vranešević, Jelena ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana  |
Година: | 2023 |
Публикација: | Food Control |
ISSN: | 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 150 str. 1-7 |
DOI: | 10.1016/j.foodcont.2023.109766 |
WoS-ID: | 000968527500001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85151269989 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767877 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/623 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/406 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Peulic, Tatjana |
М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |