Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia
Назив: Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia
Аутори: Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kartalović, Brankica  ; Ikonić, Predrag  ; Ćućević, Nedim; Vranešević, Jelena  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  
Година: 2023
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 150 str. 1-7
DOI: 10.1016/j.foodcont.2023.109766
WoS-ID: 000968527500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85151269989
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767877
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/623
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/406
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Peulic, Tatjana
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

6
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.