Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations
Назив: Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations
Аутори: Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Iličić, Mirela  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  
Година: 2023
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 7 str. 3348-3356
DOI: 10.1039/D2FO01774A
WoS-ID: 000950711500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85152151753
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767953
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.