Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations
Назив: | Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations | Аутори: | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Iličić, Mirela ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Година: | 2023 | Публикација: | Food & Function | ISSN: | 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 7 str. 3348-3356 | DOI: | 10.1039/D2FO01774A | WoS-ID: | 000950711500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85152151753 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767953 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
6
SCOPUSTM
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.