Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations
Назив: Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations
Аутори: Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Iličić, Mirela  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  
Година: 2023
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 7 str. 3348-3356
DOI: 10.1039/D2FO01774A
WoS-ID: 000950711500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85152151753
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767953
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.