Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations
Назив: | Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations | Аутори: | Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 6 str. 2274-2283 | DOI: | 10.1007/s13197-021-05241-y | WoS-ID: | 000686450600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85112836334 | PMID: | 35602436 | PMCID: | PMC9114267 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767964 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.