Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations
Назив: Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations
Аутори: Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 6 str. 2274-2283
DOI: 10.1007/s13197-021-05241-y
WoS-ID: 000686450600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85112836334
PMID: 35602436
PMCID: PMC9114267
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767964
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
1
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.