Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production
Назив: The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production
Аутори: Vukić, Vladimir  ; Iičič, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  ; Zeković, Zoran  
Година: 2021
Публикација: LWT - Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier {BV}
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 151 str. Art. No 112142
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112142
WoS-ID: 000696707200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85110406287
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768017
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

10
SCOPUSTM
2
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.