Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production
Naziv: The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production
Autori: Vukić, Vladimir  ; Iičič, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  ; Zeković, Zoran  
Godina: 2021
Publikacija: LWT - Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
Izdavač: Elsevier {BV}
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 151 str. Art. No 112142
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112142
WoS-ID: 000696707200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85110406287
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768017
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

9
SCOPUSTM
2
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.