Резултати

еНаука >  Резултати >  Big opportunities for tiny seeds: Mineral composition, protein content and sensory properties of gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seeds
Назив: Big opportunities for tiny seeds: Mineral composition, protein content and sensory properties of gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seeds
Аутори: Marijana Đorđević  ; Miljana Đorđević  ; Dragana Šoronja-Simović  ; Zita Šereš  ; Lidija Peić Tukuljac  
Година: 2022
Публикација: Abstract Book, International Web Conference on Food Choice & Eating Motivation, online, between 19th and 20th May 2022.
Издавач: Viseu: CERNAS, Polytechnic Institute of Viseu, Portugal
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-972-8765-25-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 79-79
DOI: 10.5281/ZENODO.6641310
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768566
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/153
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Miljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.