Резултати
еНаука >
Резултати >
Big opportunities for tiny seeds: Mineral composition, protein content and sensory properties of gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seeds
| Назив: | Big opportunities for tiny seeds: Mineral composition, protein content and sensory properties of gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seeds | Аутори: | Marijana Đorđević |
Година: | 2022 | Публикација: | Abstract Book, International Web Conference on Food Choice & Eating Motivation, online, between 19th and 20th May 2022. | Издавач: | Viseu: CERNAS, Polytechnic Institute of Viseu, Portugal | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-972-8765-25-5 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 79-79 | DOI: | 10.5281/ZENODO.6641310 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768566 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/153 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Miljana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.