Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds and antioxidant capacity of dried and candied fruits commonly consumed in Serbia
Назив: Phenolic compounds and antioxidant capacity of dried and candied fruits commonly consumed in Serbia
Аутори: Miletić, Nemanja  ; Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Kandić, Miodrag ; Leposavić, Aleksandar  
Година: 2014
Публикација: Czech Journal of Food Science
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Ceska Akademie Zemedelskych Ved ^(Czech Academy of Agricultural Sciences, Institute of Agricultural and Food Information)^Ustav Zemedelskych a Potravinarskych Informaci
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 4 str. 360-398
DOI: 10.17221/166/2013-CJFS
WoS-ID: 000341061500008
Scopus-ID: 2-s2.0-84940252549
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/310
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19507
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769376
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Branko
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

32
SCOPUSTM
22
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.