Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology
Naziv: Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology
Autori: Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Keškić, Tanja  ; Živković, Vladimir  
Godina: 2023
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 39 br. 1 str. 73-86
DOI: 10.2298/BAH2301073S
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/870
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/774169
URL: https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/06/06.BAH-23-1-8-15.05.2023.-Stameni%C4%87-et-al..pdf
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca