Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the Nettle Essential Oil (Urtica dioica L.) on the Performance and Carcass Quality Traits in Broiler Chickens
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of the Nettle Essential Oil (Urtica dioica L.) on the Performance and Carcass Quality Traits in Broiler Chickens | Аутори: | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society | ISSN: | 1792-2720 2585-3724![]() ![]() |
Издавач: | Hellenic Veterinary Medical Society | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 74 br. 2 str. 5781-5788 | DOI: | 10.12681/jhvms.30264 | WoS-ID: | 001027992500012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85165420076 | URI: | https://intam.institut-tamis.rs/handle/123456789/317 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/777596 |
URL: | https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/jhvms/article/view/30264 https://intam.institut-tamis.rs/handle/123456789/317 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Puvača, Nikola | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.