Резултати
еНаука >
Резултати >
Agri-food by-products as a source of sustainable ingredients for the production of functional foods and nutraceuticals
Назив: | Agri-food by-products as a source of sustainable ingredients for the production of functional foods and nutraceuticals Nusproizvodi agro-industrije kao izvor održivih sastojaka za proizvodnju funkcionalne hrane i nutraceutika |
Аутори: | Ivanović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Arhiv za farmaciju | ISSN: | 0004-1963![]() ![]() |
Издавач: | Savez farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS) | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 73 br. 3 str. 190-204 | DOI: | 10.5937/arhfarm73-44481 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4979 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/781315 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |