Резултати

еНаука >  Резултати >  Agri-food by-products as a source of sustainable ingredients for the production of functional foods and nutraceuticals
Назив: Agri-food by-products as a source of sustainable ingredients for the production of functional foods and nutraceuticals
Nusproizvodi agro-industrije kao izvor održivih sastojaka za proizvodnju funkcionalne hrane i nutraceutika
Аутори: Ivanović, Nevena  ; Ilić, Tijana  ; Zrnić-Ćirić, Milica  ; Todorović, Vanja  ; Đuričić, Ivana  ; Dabetić, Nevena  
Година: 2023
Публикација: Arhiv za farmaciju
ISSN: 0004-1963 Arhiv za farmaciju Претражи идентификатор
Издавач: Savez farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 73 br. 3 str. 190-204
DOI: 10.5937/arhfarm73-44481
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4979
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/781315
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца