Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine
Назив: The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine
Аутори: Petrović, Aleksandar  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Mitrović, Danka
Година: 2023
Публикација: Proceedings - 1st International Symposium on Biotechnology, 17–18 March 2023
Издавач: Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 523-531
DOI: 10.46793/SBT28.523P
VBS COBISS: 122289929
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/122289929#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782769
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.