Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine | Аутори: | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Proceedings - 1st International Symposium on Biotechnology, 17–18 March 2023 | Издавач: | Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 523-531 | DOI: | 10.46793/SBT28.523P | VBS COBISS: | 122289929 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/122289929#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782769 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.