Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic content and in vitro antioxidant activity of black mulberry („Morus Nigra L.“) fruit, juice and pomace
Назив: | Phenolic content and in vitro antioxidant activity of black mulberry („Morus Nigra L.“) fruit, juice and pomace | Аутори: | Matić, Nevena; Barać, Nevena; Mitrović, Danka; Sredović Ignjatović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Proceedings - 1st International Symposium on Biotechnology, 17–18 March 2023 | Издавач: | Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 473-478 | DOI: | 10.46793/SBT28.473M | VBS COBISS: | 122109193 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/122109193#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782902 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.