Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic content and in vitro antioxidant activity of black mulberry („Morus Nigra L.“) fruit, juice and pomace
Назив: Phenolic content and in vitro antioxidant activity of black mulberry („Morus Nigra L.“) fruit, juice and pomace
Аутори: Matić, Nevena; Barać, Nevena; Mitrović, Danka; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Barać, Miroljub  
Година: 2023
Публикација: Proceedings - 1st International Symposium on Biotechnology, 17–18 March 2023
Издавач: Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 473-478
DOI: 10.46793/SBT28.473M
VBS COBISS: 122109193
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/122109193#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782902
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.