Резултати

еНаука >  Резултати >  In-vitro gastrointestinal digestion of functional cookies enriched with chestnut shells extract: Effects on phenolic composition, bioaccessibility, bioactivity, and α-amylase inhibition
Назив: In-vitro gastrointestinal digestion of functional cookies enriched with chestnut shells extract: Effects on phenolic composition, bioaccessibility, bioactivity, and α-amylase inhibition
Аутори: Pinto, Diana; Moreira, Manuela M.; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Vallverdú-Queralt, Anna; Brezo-Borjan, Tanja  ; Delerue-Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca
Година: 2023
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 53 str. 102766-102766
DOI: 10.1016/j.fbio.2023.102766
WoS-ID: 001019679800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85159914582
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/785191
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Brezo-Borjan, Tanja
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

10
SCOPUSTM
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.