Резултати
еНаука >
Резултати >
In-vitro gastrointestinal digestion of functional cookies enriched with chestnut shells extract: Effects on phenolic composition, bioaccessibility, bioactivity, and α-amylase inhibition
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | In-vitro gastrointestinal digestion of functional cookies enriched with chestnut shells extract: Effects on phenolic composition, bioaccessibility, bioactivity, and α-amylase inhibition | Аутори: | Pinto, Diana; Moreira, Manuela M.; Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 53 str. 102766-102766 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.102766 | WoS-ID: | 001019679800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85159914582 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/785191 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Brezo-Borjan, Tanja | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.