Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds and antioxidant capacity of pearas affected by rootstock and cultivar
Назив: Phenolic compounds and antioxidant capacity of pearas affected by rootstock and cultivar
Аутори: Milošević, Tomo  ; Milošević, Nebojša  ; Mašković, Pavle  
Година: 2020
Публикација: Mitteilungen Klosterneuburg
ISSN: 0007-5922 Mitteilungen Klosterneuburg Претражи идентификатор
Издавач: Hohere Bundeslehranstalt und Bundesamt fur Wein- und Obstbau Klosterneuburg
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 4 str. 308-319
WoS-ID: 000618113000005
Scopus-ID: 2-s2.0-85103937304
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/416
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/787063
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.