Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic compounds and antioxidant capacity of pearas affected by rootstock and cultivar
Назив: | Phenolic compounds and antioxidant capacity of pearas affected by rootstock and cultivar | Аутори: | Milošević, Tomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Mitteilungen Klosterneuburg | ISSN: | 0007-5922![]() ![]() |
Издавач: | Hohere Bundeslehranstalt und Bundesamt fur Wein- und Obstbau Klosterneuburg | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 70 br. 4 str. 308-319 | WoS-ID: | 000618113000005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85103937304 | URI: | https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/416 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/787063 |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.