Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of beverages obtained by kombucha fermentation on clarified must effluent
Назив: Antioxidant activity of beverages obtained by kombucha fermentation on clarified must effluent
Аутори: Radomir, Malbaša  ; Vitas, Jasmina  ; Vukmanović, Stefan  
Година: 2022
Публикација: Programme and Abstract Book 3rd International Conference on Food Bioactives & Health, 21st-24th June, 2022, Parma
Издавач: Parma: University of Parma, The School of Advanced Studies on Food and Nutrition
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 365-365
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/789405
URL: https://openpub.fmach.it/retrieve/59afc177-f03b-4d34-b82e-18b30091bd31/FBHC_Programme%20and%20abstract%20Book.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vitas, Jasmina
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.