Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of carrot waste extract by freeze and spray drying techniques: An optimization study
Назив: Encapsulation of carrot waste extract by freeze and spray drying techniques: An optimization study
Аутори: Travičić, Vanja  ; Ćetković, Gordana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Vulić, Jelena  ; Lević, Steva  ; Nedović, Viktor  ; Brandolini, Andrea; Hidalgo, Alyssa
Година: 2021
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 138 str. Article number 110696
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.110696
WoS-ID: 000608242300070
Scopus-ID: 2-s2.0-85098105658
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791461
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

31
SCOPUSTM
12
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.