Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and antioxidant potential of Ocimum basilicum hydrolates
Назив: Chemical composition and antioxidant potential of Ocimum basilicum hydrolates
Аутори: Cvanić, Teodora  ; Saveljić, Anja  ; Travičić, Vanja  ; Šovljanski, Olja  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts - Knjiga sažetaka / 2nd International Student GREEN Conference - 2. međunarodna studentska GREEN konferencija, Osijek, June 02-03, 2022
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-91-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 100-100
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791497
URL: http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/wp-content/uploads/2022/10/Book-of-Abstracts-ISC-GREEN-2022-1.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.