Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different maltodextrins on properties of O/W emulsions
Назив: Influence of different maltodextrins on properties of O/W emulsions
Аутори: Dokić-Baucal, Ljubica  ; Dokić, Petar ; Jakovljević, Jovan
Година: 2004
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 2 str. 233-239
DOI: 10.1016/S0268-005X(03)00068-7
WoS-ID: 000188883300006
Scopus-ID: 2-s2.0-1042266357
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/791863
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dokić, Ljubica
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

68
SCOPUSTM
53
OpenCitations
64
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.