Резултати

еНаука >  Резултати >  Spelt wheat (Triticum spelta) and common bread wheat compared for nutritional contents and functional-technological properties
Назив: Spelt wheat (Triticum spelta) and common bread wheat compared for nutritional contents and functional-technological properties
Аутори: Kandić, Vesna  ; Nikolić, Valentina  ; Simić, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Stevanović, Milan  ; Mandić, Dragan; Dodig, Dejan  
Година: 2023
Публикација: Chilean journal of agricultural research
ISSN: 0718-5839 Chilean Journal of Agricultural Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 83 br. 2 str. 146-158
DOI: 10.4067/s0718-58392023000200146
WoS-ID: 000931608600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85156244065
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1175
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/792050
Пројекат: This study was supported by the Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia (grant number TR31069).
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Semenčenko-Nikolić, Valentina
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.