Резултати
еНаука >
Резултати >
Spelt wheat (Triticum spelta) and common bread wheat compared for nutritional contents and functional-technological properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Spelt wheat (Triticum spelta) and common bread wheat compared for nutritional contents and functional-technological properties | Аутори: | Kandić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Chilean journal of agricultural research | ISSN: | 0718-5839![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 83 br. 2 str. 146-158 | DOI: | 10.4067/s0718-58392023000200146 | WoS-ID: | 000931608600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85156244065 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1175 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/792050 |
Пројекат: | This study was supported by the Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia (grant number TR31069). | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Semenčenko-Nikolić, Valentina | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.