Резултати

еНаука >  Резултати >  Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents
Назив: Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents
Аутори: Bukvički, Danka  ; Siroli, Lorenzo; D’Alessandro, Margherita; Cosentino, Sofia; Fliss, Ismail; Said, Laila Ben; Hassan, Hebatoallah; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 12 str. 1815-1815
DOI: 10.3390/foods9121815
WoS-ID: 000602163600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85101071726
PMID: 33297482
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4110
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/793880
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

18
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.