Резултати
еНаука >
Резултати >
Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents
Назив: | Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents | Аутори: | Bukvički, Danka ; Siroli, Lorenzo; D’Alessandro, Margherita; Cosentino, Sofia; Fliss, Ismail; Said, Laila Ben; Hassan, Hebatoallah; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca | Година: | 2020 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 12 str. 1815-1815 | DOI: | 10.3390/foods9121815 | WoS-ID: | 000602163600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85101071726 | PMID: | 33297482 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4110 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/793880 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.