Резултати
еНаука >
Резултати >
Stability and bioactive compounds assessment of yogurt containing novel natural starter cultures with the ability to promote longevity in Caenorhabditis elegans
Назив: | Stability and bioactive compounds assessment of yogurt containing novel natural starter cultures with the ability to promote longevity in Caenorhabditis elegans | Аутори: | Dinić, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Journal of Dairy Science Journal of Dairy ScienceJournal of Dairy Science |
ISSN: | 0022-0302![]() ![]() 1525-3198 ![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier American Dairy Science Association |
Тип резултата: | Научни чланак | DOI: | 10.3168/jds.2023-23342 | WoS-ID: | 001102271300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85174419623 | PMID: | 37641316 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2091 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794453 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |