Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stability and bioactive compounds assessment of yogurt containing novel natural starter cultures with the ability to promote longevity in Caenorhabditis elegans
Naziv: Stability and bioactive compounds assessment of yogurt containing novel natural starter cultures with the ability to promote longevity in Caenorhabditis elegans
Autori: Dinić, Miroslav  ; Jakovljević, Stefan  ; Popović, Nikola  ; Radojević, Dušan  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Terzić-Vidojević, Amarela  
Godina: 2023
Publikacija: Journal of Dairy Science
Journal of Dairy ScienceJournal of Dairy Science
ISSN: 0022-0302 Journal of Dairy Science Pretraži identifikator
1525-3198 Journal of Dairy Science Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
American Dairy Science Association
Tip rezultata: Naučni članak
DOI: 10.3168/jds.2023-23342
WoS-ID: 001102271300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85174419623
PMID: 37641316
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2091
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794453
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca