Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat
Назив: Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat
Аутори: Pisinov, Boris  ; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Kulić, Gordana  ; Stamenić, Tamara  ; Rakić, Sveto  ; Đurović, Sanja  
Година: 2023
Публикација: Book of abstracts of the 14th International Symposium „Modern trends in livestock production“, 4 - 6 October 2023, Belgrade, Serbia
Издавач: Belgrade-Zemun : Institute for Animal Husbandry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-81-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 71-71
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/895
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794677
URL: https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/10/Book-of-Abstracts-2023.pdf
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
Напомена: Dostavljen je PDF
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца