Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat
Назив: | Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat | Аутори: | Pisinov, Boris ; Keškić, Tanja ; Petričević, Maja ; Kulić, Gordana ; Stamenić, Tamara ; Rakić, Sveto ; Đurović, Sanja | Година: | 2023 | Публикација: | Book of abstracts of the 14th International Symposium „Modern trends in livestock production“, 4 - 6 October 2023, Belgrade, Serbia | Издавач: | Belgrade-Zemun : Institute for Animal Husbandry | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-81-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 71-71 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/895 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794677 |
URL: | https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/10/Book-of-Abstracts-2023.pdf | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | Напомена: | Dostavljen je PDF | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |