Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat
Naziv: Influence of different plant-based diets on fatty acids composition of goat meat
Autori: Pisinov, Boris  ; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Kulić, Gordana  ; Stamenić, Tamara  ; Rakić, Sveto  ; Đurović, Sanja  
Godina: 2023
Publikacija: Book of abstracts of the 14th International Symposium „Modern trends in livestock production“, 4 - 6 October 2023, Belgrade, Serbia
Izdavač: Belgrade-Zemun : Institute for Animal Husbandry
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82431-81-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 71-71
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/895
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794677
URL: https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/10/Book-of-Abstracts-2023.pdf
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
Napomena: Dostavljen je PDF
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca