Резултати
еНаука >
Резултати >
EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY
Назив: | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY | Аутори: | Delić, Nikola ; Stanišić, Nikola ; Stanojković, Aleksandar ; Petričević, Maja ; Stamenić, Tamara ; Maksimović, Nevena ; Keškić, Tanja | Година: | 2023 | Публикација: | Proceedings of the 14th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production" | Издавач: | Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-80-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 346-354 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/900 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794678 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |