Резултати

еНаука >  Резултати >  EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY
Назив: EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY
Аутори: Delić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  
Година: 2023
Публикација: Proceedings of the 14th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production"
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-80-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 346-354
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/900
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794678
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца