Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect and optimization of concentration different enzymes on the viscoelasticy of substandard wheat dough
Назив: | Effect and optimization of concentration different enzymes on the viscoelasticy of substandard wheat dough | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Bodroža-Solarov, Marija ; Kojić, (Brkljača) Jovana ; Grbić, Jasna ; Nježić, Zvonko ; Košutić, Milenko | Година: | 2013 | Публикација: | 7th International Congress FLOUR-BREAD’13 & 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, 7, Opatija, Hrvatska, 2013, 16. okt - 18. okt | ISSN: | 1848-2554 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 43-43 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795377 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.