Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect and optimization of concentration different enzymes on the viscoelasticy of substandard wheat dough
Назив: Effect and optimization of concentration different enzymes on the viscoelasticy of substandard wheat dough
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Kojić, (Brkljača) Jovana  ; Grbić, Jasna ; Nježić, Zvonko  ; Košutić, Milenko  
Година: 2013
Публикација: 7th International Congress FLOUR-BREAD’13 & 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, 7, Opatija, Hrvatska, 2013, 16. okt - 18. okt
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 43-43
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795377
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.