Резултати

еНаука >  Резултати >  The synergistic effect of lipase and xylanase on the elasticity of wheat dough and qualitiy of bread
Назив: The synergistic effect of lipase and xylanase on the elasticity of wheat dough and qualitiy of bread
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Popov, Stevan ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Nježić, Zvonko  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Kojić (Brkljača), Jovana  
Година: 2013
Публикација: Book of Abstracts, 10th Symposium „Novel technologies and economic development“, Leskovac, October, 22-23
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82367-98-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 66-66
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795427
URL: https://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.