Резултати
еНаука >
Резултати >
The synergistic effect of lipase and xylanase on the elasticity of wheat dough and qualitiy of bread

Назив: | The synergistic effect of lipase and xylanase on the elasticity of wheat dough and qualitiy of bread | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Book of Abstracts, 10th Symposium „Novel technologies and economic development“, Leskovac, October, 22-23 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82367-98-7![]() ![]() |
Колација: | str. 66-66 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795427 | URL: | https://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kojić, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.