Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of sugar beet dietary fibre on physical characteristics of cookies dough
Назив: | Influence of sugar beet dietary fibre on physical characteristics of cookies dough | Аутори: | Pajin, Biljana ; Radujko, Ivana ; Gyura, Julianna ; Dokić, Ljubica ; Šereš, Zita ; Šoronja Simović, Dragana | Година: | 2009 | Публикација: | Proceedings of 5th International Congress FLOUR-BREAD 2009 - 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija; Croatia; 21-23 October 2009 | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953700521-4 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 239-245 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84991260575 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795535 | URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991260575&partnerID=MN8TOARS | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Dokić, Ljubica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.