Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of sugar beet dietary fibre on physical characteristics of cookies dough
Назив: Influence of sugar beet dietary fibre on physical characteristics of cookies dough
Аутори: Pajin, Biljana  ; Radujko, Ivana  ; Gyura, Julianna ; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja Simović, Dragana  
Година: 2009
Публикација: Proceedings of 5th International Congress FLOUR-BREAD 2009 - 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija; Croatia; 21-23 October 2009
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953700521-4 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 239-245
Scopus-ID: 2-s2.0-84991260575
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795535
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991260575&partnerID=MN8TOARS
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Dokić, Ljubica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.