Резултати

еНаука >  Резултати >  Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent
Назив: Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Vukmanović, Stefan  ; Malbaša, Radomir  
Година: 2022
Публикација: Programme and Abstract book / 3rd International Conference on Food Bioactives & Health, Parma, 21-24 June 2022
Издавач: Parma: University of Parma, The School of Advanced Studies on Food and Nutrition
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 368-368
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795611
URL: https://openpub.fmach.it/retrieve/59afc177-f03b-4d34-b82e-18b30091bd31/FBHC_Programme%20and%20abstract%20Book.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vitas, Jasmina
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.