Резултати
еНаука >
Резултати >
Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent | Аутори: | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Programme and Abstract book / 3rd International Conference on Food Bioactives & Health, Parma, 21-24 June 2022 | Издавач: | Parma: University of Parma, The School of Advanced Studies on Food and Nutrition | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 368-368 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795611 | URL: | https://openpub.fmach.it/retrieve/59afc177-f03b-4d34-b82e-18b30091bd31/FBHC_Programme%20and%20abstract%20Book.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vitas, Jasmina | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.