Резултати
еНаука >
Резултати >
Marigold (Calendula Officinalis L.) as a source of bioactive phenolic and carotenoid compounds for food industry
Назив: | Marigold (Calendula Officinalis L.) as a source of bioactive phenolic and carotenoid compounds for food industry | Аутори: | Matić, Milana ; Mišan, Aleksandra ; Đerić, Nataša ; Mandić, Anamarija | Година: | 2018 | Публикација: | International Congress Food Technology, Quality and Safety, 4, Novi Sad, Srbija, 2018, 23. okt - 25. okt | Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 99-99 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795867 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Matić, Milana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.