Резултати

еНаука >  Резултати >  Marigold (Calendula Officinalis L.) as a source of bioactive phenolic and carotenoid compounds for food industry
Назив: Marigold (Calendula Officinalis L.) as a source of bioactive phenolic and carotenoid compounds for food industry
Аутори: Matić, Milana  ; Mišan, Aleksandra  ; Đerić, Nataša  ; Mandić, Anamarija  
Година: 2018
Публикација: International Congress Food Technology, Quality and Safety, 4, Novi Sad, Srbija, 2018, 23. okt - 25. okt
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 99-99
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/795867
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Matić, Milana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.