Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the baker's yeast on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus favus
Назив: Effect of the baker's yeast on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus favus
Аутори: Šarić, Ljubiša  ; Škrinjar, Marija ; Sakač, Marijana  ; Plavšić, Dragana  ; Čabarkapa, Ivana  
Година: 2008
Публикација: Food Processing, Quality and Safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 4 str. 165-168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796199
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Čabarkapa, Ivana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.