Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the baker's yeast on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus favus
Назив: | Effect of the baker's yeast on the production of aflatoxin B1 by Aspergillus favus | Аутори: | Šarić, Ljubiša ; Škrinjar, Marija ; Sakač, Marijana ; Plavšić, Dragana ; Čabarkapa, Ivana | Година: | 2008 | Публикација: | Food Processing, Quality and Safety | ISSN: | 1821-0554 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 35 br. 4 str. 165-168 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796199 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Čabarkapa, Ivana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.