Резултати

еНаука >  Резултати >  Adhesion of bacteria Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and yeast Pichia membranifaciens to wooden surfaces
Назив: Adhesion of bacteria Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and yeast Pichia membranifaciens to wooden surfaces
Аутори: Tomičić, Ružica  ; Tomičić, Zorica  ; Thaler, Nejc; Humar, Miha; Respor, Peter
Година: 2022
Публикација: CEFood Congress Book / 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment (CEFood 2022), Čatež ob Savi, September 27-30, 2022
Издавач: Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-95-942-1-6 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 235-235
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/226
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796220
URL: https://peter-raspor.eu/wp-content/uploads/2022/10/Knjiga-splet.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Zorica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.