Резултати

еНаука >  Резултати >  Quantifying nonthermal inactivation of Listeria monocytogenes in European fermented sausages using bacteriocinogenic lactic acid bacteria or their bacteriocins: A case study for risk assessment
Назив: Quantifying nonthermal inactivation of Listeria monocytogenes in European fermented sausages using bacteriocinogenic lactic acid bacteria or their bacteriocins: A case study for risk assessment
Аутори: Drosinos, Eleftherios H; Mataragas, Marios; Veskovic-Moracanin, Slavica M; Gasparik-Reichardt, Judith; Hadziosmanovic, Mirza; Alagic, Davor
Година: 2006
Публикација: JOURNAL OF FOOD PROTECTION
ISSN: 0362-028X Journal of Food Protection Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 11 str. 2648-2663
DOI: 10.4315/0362-028X-69.11.2648
WoS-ID: 000242157300012
Scopus-ID: 2-s2.0-33751240508
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/797839
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

55
SCOPUSTM
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.