Резултати
еНаука >
Резултати >
Quantifying nonthermal inactivation of Listeria monocytogenes in European fermented sausages using bacteriocinogenic lactic acid bacteria or their bacteriocins: A case study for risk assessment
Назив: | Quantifying nonthermal inactivation of Listeria monocytogenes in European fermented sausages using bacteriocinogenic lactic acid bacteria or their bacteriocins: A case study for risk assessment | Аутори: | Drosinos, Eleftherios H; Mataragas, Marios; Veskovic-Moracanin, Slavica M; Gasparik-Reichardt, Judith; Hadziosmanovic, Mirza; Alagic, Davor | Година: | 2006 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD PROTECTION | ISSN: | 0362-028X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 69 br. 11 str. 2648-2663 | DOI: | 10.4315/0362-028X-69.11.2648 | WoS-ID: | 000242157300012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-33751240508 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/797839 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.