Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of protein oxidation on structure, pepsin diffusion, and in vitro gastric digestion of SPI emulsion
Назив: | The influence of protein oxidation on structure, pepsin diffusion, and in vitro gastric digestion of SPI emulsion | Аутори: | Zhao, Jie; Wang, Shuaiqian; Jiang, Diandian; Chen, Chong; Tang, Jie; Tomasevic, Igor B ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | FOOD CHEMISTRY | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 428 str. 136791-136791 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2023.136791 | WoS-ID: | 001039492400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85164225365 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798126 | Пројекат: | Guangdong Basic and Applied Basic Research Foundation [2021A1515010638] Ministry of Science and Technology of the People's Republic of China [DL2022163005L] Science and Technology Department of Sichuan Province [2023NSFSC1210, 2023YFN0015, 2020YFN0151]; |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.