Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of protein oxidation on structure, pepsin diffusion, and in vitro gastric digestion of SPI emulsion
Назив: The influence of protein oxidation on structure, pepsin diffusion, and in vitro gastric digestion of SPI emulsion
Аутори: Zhao, Jie; Wang, Shuaiqian; Jiang, Diandian; Chen, Chong; Tang, Jie; Tomasevic, Igor B  ; Sun, Weizheng
Година: 2023
Публикација: FOOD CHEMISTRY
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 428 str. 136791-136791
DOI: 10.1016/j.foodchem.2023.136791
WoS-ID: 001039492400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85164225365
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798126
Пројекат: Guangdong Basic and Applied Basic Research Foundation [2021A1515010638]
Ministry of Science and Technology of the People's Republic of China [DL2022163005L]
Science and Technology Department of Sichuan Province [2023NSFSC1210, 2023YFN0015, 2020YFN0151];
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.