Резултати

еНаука >  Резултати >  Trypsin inhibitor content and activity of soaking water whey as waste in soy milk processing
Назив: Trypsin inhibitor content and activity of soaking water whey as waste in soy milk processing
Аутори: Stanojevic, Sladjana P  ; Barac, Miroljub B  ; Kostic, Aleksandar Z  ; Pesic, Mirjana B  
Година: 2021
Публикација: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES
ISSN: 0360-1234 Journal of Environmental Science and Health. Part B: Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 3 str. 292-296
DOI: 10.1080/03601234.2021.1874232
WoS-ID: 000613820600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85100253563
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798943
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.