Резултати

еНаука >  Резултати >  Production Performance, Egg Quality Characteristics, Fatty Acid Profile and Health Lipid Indices of Produced Eggs, Blood Biochemical Parameters and Welfare Indicators of Laying Hens Fed Dried Olive Pulp
Назив: Production Performance, Egg Quality Characteristics, Fatty Acid Profile and Health Lipid Indices of Produced Eggs, Blood Biochemical Parameters and Welfare Indicators of Laying Hens Fed Dried Olive Pulp
Аутори: Dedousi, Anna; Kritsa, Maria-Zoi; Djukic-Stojcic, Mirjana; Sfetsas, Themistoklis; Sentas, Antonios; Sossidou, Evangelia N
Година: 2022
Публикација: SUSTAINABILITY
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 6 str. 3157-3157
DOI: 10.3390/su14063157
WoS-ID: 000776325700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85126323706
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800844
Пројекат: Veterinary Research Institute, Hellenic Agricultural Organization DIMITRA [22.1681.255]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

19
SCOPUSTM
4
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.