Резултати

еНаука >  Резултати >  Dung Beetle Improves soil Bacterial Diversity and Enzyme Activity and Enhances Growth and Antioxidant Content of Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
Назив: Dung Beetle Improves soil Bacterial Diversity and Enzyme Activity and Enhances Growth and Antioxidant Content of Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
Аутори: Kaleri, Abdul Rasheed; Ma, Jiahua; Abro, Saeed Akhtar; Faqir, Yahya; Nabi, Farhan; Hakeem, Abdul; Ahmed, Awais; Ahmed, Siraj; Jakhar, Ali Murad; Shah, Sayed Mustajab;
Година: 2021
Публикација: JOURNAL OF SOIL SCIENCE AND PLANT NUTRITION
ISSN: 0718-9508 Journal of Soil Science and Plant Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 4 str. 3387-3401
DOI: 10.1007/s42729-021-00614-w
WoS-ID: 000695758400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85114934585
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/805352
Пројекат: Longshan academic talent research supporting program of SWUST [18LZX561]
National Natural Science Foundation of China (NSFC) [30902005]
Sichuan Science and Technology Program [2017JY0163]
Ministry of Educatio
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.