Резултати

еНаука >  Резултати >  The relationship between volatile compounds, metabolites and sensory attributes: A case study using lamb and sheep meat
Назив: The relationship between volatile compounds, metabolites and sensory attributes: A case study using lamb and sheep meat
Аутори: Grabez, Vladana; Bjelanovic, Milena; Rohloff, Jens; Martinovic, Aleksandra B; Berg, Per; Tomovic, Vladimir M; Rogic, Biljana; Egelandsdal, Bjorg
Година: 2019
Публикација: SMALL RUMINANT RESEARCH
ISSN: 0921-4488 Small Ruminant Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 181 str. 12-20
DOI: 10.1016/j.smallrumres.2019.09.022
WoS-ID: 000500371800003
Scopus-ID: 2-s2.0-85074040121
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/805945
Пројекат: Research Council of NorwayResearch Council of Norway [FR184846/I10and225309]
Norwegian Ministry for Foreign Affairs [19028]
Norwegian State Educational Loan fund ("Lanekassen")
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

28
SCOPUSTM
14
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.