Резултати
еНаука >
Резултати >
Release of Ace Inhibitory and Antioxidant Hydrolysates During in Vitro Gastro-intestinal Digestion of Pumpkin Seed Protein
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Release of Ace Inhibitory and Antioxidant Hydrolysates During in Vitro Gastro-intestinal Digestion of Pumpkin Seed Protein | Аутори: | Popovic, Ljiljana M; Stolic, Zuzana; Popovic, Senka Z ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | JOURNAL OF CLINICAL GASTROENTEROLOGY | ISSN: | 0192-0790![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 50 str. S208-S209 | WoS-ID: | 000388538700062 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/811372 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.