Резултати

еНаука >  Резултати >  Cocoa husk application in the enrichment of extruded snack products
Назив: Cocoa husk application in the enrichment of extruded snack products
Аутори: Jozinović, Antun; Panak-Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Pajin, Biljana  ; Miličević, Borislav; Guberac, Sunčica; Vrdoljak, Anđela; Šubarić, Drago
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: John Wiley & Sons, Inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 2 str. Article number e13866
DOI: 10.1111/jfpp.13866
WoS-ID: 000459627600007
Scopus-ID: 2-s2.0-85059165503
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/818157
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/552
Пројекат: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek [IZIP-2016-4]
Croatian Science Foundation [1321]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

37
SCOPUSTM
17
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.