Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production
Назив Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production
Аутори Ilicic, Mirela D  ; Milanovic, Spasenija D; Caric, Marijana D  ; Lazic, Vera L; Loncar, Eva S; Malbasa, Radomir V  ; Kanuric, Katarina G  ; Hromis, Nevena M  
Година: 2016
Публикација: MLJEKARSTVO
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb: Croatian Dairy Union
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 2 str. 91-98
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2016.0201
WoS-ID: 000373152100001
Scopus-ID: 2-s2.0-84962034428
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819104
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4807
URL: https://hrcak.srce.hr/en/clanak/228062
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of Republic of Serbia [46009]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.