Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production | Аутори ![]() | Ilicic, Mirela D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | MLJEKARSTVO | ISSN: | 0026-704X![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb: Croatian Dairy Union | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 66 br. 2 str. 91-98 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2016.0201 | WoS-ID: | 000373152100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84962034428 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819104 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4807 |
URL: | https://hrcak.srce.hr/en/clanak/228062 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of Republic of Serbia [46009] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.