Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production
Naziv Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production
Autori Ilicic, Mirela D  ; Milanovic, Spasenija D; Caric, Marijana D  ; Lazic, Vera L; Loncar, Eva S; Malbasa, Radomir V  ; Kanuric, Katarina G  ; Hromis, Nevena M  
Godina: 2016
Publikacija: MLJEKARSTVO
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Pretraži identifikator
Izdavač: Zagreb: Croatian Dairy Union
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 66 br. 2 str. 91-98
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2016.0201
WoS-ID: 000373152100001
Scopus-ID: 2-s2.0-84962034428
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819104
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4807
URL: https://hrcak.srce.hr/en/clanak/228062
Projekat: Ministry of Education, Science and Technological Development of Republic of Serbia [46009]
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

1
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.