Резултати
еНаука >
Резултати >
A cross-cultural segmentation of western Balkan consumers: focus on preferences toward traditional fresh cow cheese
Назив: | A cross-cultural segmentation of western Balkan consumers: focus on preferences toward traditional fresh cow cheese | Аутори: | Giraud, Georges; Amblard, Corinne; Thiel, Elise; Zaouche-Laniau, Martine; Stojanovic, Zaklina D; Pohar, Jure; Butigan, Ruzica; Cvetkovic, Miljan; Mugosa, Boban; Kendrovski, Vladimir; | Година: | 2013 | Публикација: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | ISSN: | 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 93 br. 14 str. 3464-3472 | DOI: | 10.1002/jsfa.6350 | WoS-ID: | 000328279500009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84885851397 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819614 | Пројекат: | European Community | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
17
SCOPUSTM
SCOPUSTM
10
OpenCitations
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.