Резултати

еНаука >  Резултати >  A cross-cultural segmentation of western Balkan consumers: focus on preferences toward traditional fresh cow cheese
Назив: A cross-cultural segmentation of western Balkan consumers: focus on preferences toward traditional fresh cow cheese
Аутори: Giraud, Georges; Amblard, Corinne; Thiel, Elise; Zaouche-Laniau, Martine; Stojanovic, Zaklina D; Pohar, Jure; Butigan, Ruzica; Cvetkovic, Miljan; Mugosa, Boban; Kendrovski, Vladimir;
Година: 2013
Публикација: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 93 br. 14 str. 3464-3472
DOI: 10.1002/jsfa.6350
WoS-ID: 000328279500009
Scopus-ID: 2-s2.0-84885851397
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/819614
Пројекат: European Community
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

17
SCOPUSTM
10
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.