Резултати

еНаука >  Резултати >  Use of hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake in gluten-free cookies: Nutritional and mineral profile
Назив: Use of hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake in gluten-free cookies: Nutritional and mineral profile
Аутори: Radocaj, Olga; Dimic, Etelka B ; Diosady, Levente L; Vujasinovic, Vesna B  
Година: 2017
Публикација: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH
ISSN: 1722-6996 Agro Food Industry Hi-tech Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 2 str. 63-66
WoS-ID: 000400924800017
Scopus-ID: 2-s2.0-85018896898
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820270
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3743
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.