Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Use of hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake in gluten-free cookies: Nutritional and mineral profile
Naziv: Use of hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake in gluten-free cookies: Nutritional and mineral profile
Autori: Radocaj, Olga; Dimic, Etelka B ; Diosady, Levente L; Vujasinovic, Vesna B  
Godina: 2017
Publikacija: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH
ISSN: 1722-6996 Agro Food Industry Hi-tech Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 28 br. 2 str. 63-66
WoS-ID: 000400924800017
Scopus-ID: 2-s2.0-85018896898
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820270
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3743
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.