Резултати
еНаука >
Резултати >
An improved method for the determination of sulphachloropyrazine in meat and liver of broilers during and after their treatment for coccidiosis
Назив: | An improved method for the determination of sulphachloropyrazine in meat and liver of broilers during and after their treatment for coccidiosis | Аутори: | Kostadinovic, Ljiljana M; Pavkov, Sava T; Gaal, Ferenc F | Година: | 1999 | Публикација: | ACTA ALIMENTARIA | ISSN: | 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 28 br. 4 str. 311-319 | DOI: | 10.1556/AAlim.28.1999.4.2 | WoS-ID: | 000085426200002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-0033473858 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820602 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.