Резултати

еНаука >  Резултати >  An improved method for the determination of sulphachloropyrazine in meat and liver of broilers during and after their treatment for coccidiosis
Назив: An improved method for the determination of sulphachloropyrazine in meat and liver of broilers during and after their treatment for coccidiosis
Аутори: Kostadinovic, Ljiljana M; Pavkov, Sava T; Gaal, Ferenc F
Година: 1999
Публикација: ACTA ALIMENTARIA
ISSN: 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 4 str. 311-319
DOI: 10.1556/AAlim.28.1999.4.2
WoS-ID: 000085426200002
Scopus-ID: 2-s2.0-0033473858
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/820602
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

7
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.