Резултати

еНаука >  Резултати >  Survey of the tenderness of meat of beef, pork, poultry and rabbit - a comparison
Назив: Survey of the tenderness of meat of beef, pork, poultry and rabbit - a comparison
Аутори: Ristic, Milan; Miscevic, Branislav 
Година: 2012
Публикација: FLEISCHWIRTSCHAFT
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 92 br. 2 str. 100-104
WoS-ID: 000300818400041
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/821631
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.