Резултати
еНаука >
Резултати >
Survey of the tenderness of meat of beef, pork, poultry and rabbit - a comparison
Назив: | Survey of the tenderness of meat of beef, pork, poultry and rabbit - a comparison | Аутори: | Ristic, Milan; Miscevic, Branislav | Година: | 2012 | Публикација: | FLEISCHWIRTSCHAFT | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 92 br. 2 str. 100-104 | WoS-ID: | 000300818400041 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/821631 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
6
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.