Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of transglutaminase and whey protein concentrate on textural characteristics of low fat probiotic yoghurt
Назив: Effect of transglutaminase and whey protein concentrate on textural characteristics of low fat probiotic yoghurt
Аутори: Milanovic, Spasenija D; Ilicic, Mirela D; Djuric, Mirjana S; Caric, Marijana D  
Година: 2009
Публикација: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
ISSN: 0026-3788 Milchwissenschaf / Milk Science International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 4 str. 388-392
WoS-ID: 000270072200011
Scopus-ID: 2-s2.0-70349625035
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/824727
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11932
URL: https://www.researchgate.net/publication/286499789_Effect_of_transglutaminase_and_whey_protein_concentrate_on_textural_characteristics_of_low_fat_probiotic_yoghurt
Пројекат: Ministry of Science and Technological Development of the Republic of Serbia
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

13
SCOPUSTM
9
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.