Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of transglutaminase and whey protein concentrate on textural characteristics of low fat probiotic yoghurt
Назив: | Effect of transglutaminase and whey protein concentrate on textural characteristics of low fat probiotic yoghurt | Аутори: | Milanovic, Spasenija D; Ilicic, Mirela D; Djuric, Mirjana S; Caric, Marijana D | Година: | 2009 | Публикација: | MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL | ISSN: | 0026-3788 Milchwissenschaf / Milk Science International Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 4 str. 388-392 | WoS-ID: | 000270072200011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-70349625035 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/824727 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11932 |
URL: | https://www.researchgate.net/publication/286499789_Effect_of_transglutaminase_and_whey_protein_concentrate_on_textural_characteristics_of_low_fat_probiotic_yoghurt | Пројекат: | Ministry of Science and Technological Development of the Republic of Serbia | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
13
SCOPUSTM
SCOPUSTM
9
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.