Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of working conditions upon Kombucha conducted fermentation of black tea
Назив: Influence of working conditions upon Kombucha conducted fermentation of black tea
Аутори: Lončar, Eva ; Đurić, Mirjana  ; Malbaša, Radomir  ; Kolarov, Ljiljana ; Klašnja, Mile 
Година: 2006
Публикација: Food and Bioproducts Processing
ISSN: 0960-3085 Food and Bioproducts Processing Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 84 br. 3 str. 186-192
DOI: 10.1205/fbp.04306
WoS-ID: 000240870900003
Scopus-ID: 2-s2.0-33846285220
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15216
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/825632
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

64
SCOPUSTM
42
OpenCitations
50
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.