Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different cooking treatments on vegetables' bolus properties
Назив: The influence of different cooking treatments on vegetables' bolus properties
Аутори: Ilic, Jovan G  ; Tomasevic, Igor B  ; Djekic, Ilija V  
Година: 2023
Публикација: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 74 br. 2 str. 209-218
DOI: 10.1080/09637486.2023.2174501
WoS-ID: 000925333700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85147695651
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/826341
Пројекат: Innovation Fund from the budget of the Government of the Republic of Serbia, Ministry of Education, Science and Technical Development through the "Competitiveness and Jobs Project" [5229]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.